₺122.64
Yeni ürün
1 Öğe öğeler
Dikkat: Stoktaki son ürünler!
Geçerlilik tarihi:
Etiketler: Ucuz Modern dans büyük dantel yaka kısa dantel kollu bluz modern pratik T shirt üst T15028, Yüksek Kalite Modern dans büyük dantel yaka kısa dantel kollu bluz modern pratik T-shirt üst T15028, Çin Balo salonu Tedarikçiler.
bu kostüm özelleştirilebilir. aşağıdaki renk kurulu gel lütfen, ve sevdiğiniz renk seçin. eğer sipariş sonra bana mesaj bırakın lütfen.
renk | Siyah |
boyut | S, M, L, XL, XXL, XXXL |
cinsiyet | Kadınlar |
Model Numarası | T15028 |
Marka Adı | NeeDz |
malzeme | Polyester,Tayt |
Dans Türü | Balo Salonu |
Dance classification | Waltz, tango, foxtrot, quickstep |
Birim Tipi | parça |
Paket Boyutu | 14cm x 3cm x 10cm (5.51in x 1.18in x 3.94in) |
Bu kostüm özelleştirilebilir. aşağıdaki renk kurulu gel lütfen, ve sevdiğiniz renk seçin. eğer sipariş sonra bana mesaj bırakın lütfen.
İade: kalite sorunu olan öğe alırsanız, bunu iade edebilir ve size giysi dönmek gerekiyor. eğer giysi kullanılan var, etiketin kayıp olduğunu ve giysi, sonra biz iade kabul etmiyoruz. geribildirim: giysi aldığınızda, eğer bizim mal memnun
Kadın latin dans performansı elbise (1 inç = 2.54 cm): XXS yüksekliği: 140 cm; büstü 68 cm; Bel 57 cm; Kalça 75 cm XS yüksekliği: 145 cm; büstü 74 cm; Bel 58 cm; Kalça 80 cm S yüksekliği: 155 cm; büstü 78 cm; Bel 62 cm; Kalça
koyu Gri Modern Yeni Sahne Yeni Satılık B-1154 Rekabet Dans Elbise biz sizin için bu elbise yapabilirsiniz boyutu ve bunu değiştirmek için başka mevcut renk hangi size en uygun olabilir. ısmarlama elbise istiyorsanız, daha fazla bilgi için bize başvurmanız gerekir
artistik patinaj elbise kızlar için, buz pateni elbiseler kadınlar için, buz artistik patinaj elbiseler yetişkin için, özel artistik patinaj elbiseler çocuk, buz artistik patinaj elbiseler. artistik patinaj elbise kızlar için, buz pateni elbiseler kadınlar için,
Boyut Grafik boyutu elbise Uzunluğu büstü omuz Genişliği bel birim CM CM CM CM S 128 80 36 60 M 129 84 37 64 L 130
B-09240 Top Kalite Balo Salonu Dans Sahne Elbise Çin Üretici 2016 biz sizin için bu elbise yapabilirsiniz boyutu ve bunu değiştirmek için başka mevcut renk hangi size en uygun olabilir. ısmarlama elbise istiyorsanız, daha fazla bilgi için bize başvurmanız gerekir
biz her zaman yüksek kaliteli ürünler ile müşterilerine sunmak için çalışıyoruz rekabetçi fiyat ve birinci sınıf hizmet sunmak için çalışıyoruz, ve biz alışveriş zaman zevk verebilir umuyoruz. ürün Tipi: Balo Salonu latin dans kostüm malzeme: Stetchable
gösterilen resimler gibi renk ve stil, rengini değiştirmek gerekirse elbise veya elbise stil için bazı değişiklik yapabilir, mesaj göndermek Lütfen bize. elbise sipariş zaman, Lütfen bize bildirin eğer ölçüm boyutu, böyle büstü, bel, kalça ve yükseklik. aşağıda
2016 Turuncu Için Muhteşem Waltz Tango Balo Salonu Dans Elbise Kadın B-1175 biz sizin için bu elbise yapabilirsiniz boyutu ve bunu değiştirmek için başka mevcut renk hangi size en uygun olabilir. ısmarlama elbise istiyorsanız, daha fazla bilgi için bize başvurmanız
Acil mesaj 1.2016 yıl itibaren Şubat Şubat için 1st 15th tatil, çin yeni yıl, ulusal tatil. emir varsa, bize bir mesaj vermek lütfen, ve daha sonra Şubat ayında 16th satın almak. 2.2016 yıl Ocak 23rd satınalma siparişleri, tüm 20th Şubat sonra sevk. Video
balo salonu dans Balo Salonu dans elbise Modern dans elbiseler Latin dans giyer elbiseler modern dans latin dans Yarışması Uygulama giyer giyer giyer giyer özellikler Model No.: HM8679 boyutu: S/M/L/LL malzeme: Likra (üst vücut) + Organze (etek) + diğerleri rahat